Завантажувач для сільськогосподарських робіт: переваги та застосування

Посівні роботи неможливо уявити без використання різної сільськогосподарської техніки. Основними є трактори та сівалки. Однак постійне поповнення насіннєвого матеріалу, для чого потрібне застосування завантажувача. Для вибору оптимального варіанта пропонується вивчити більше інформації на https://agro-resurs.com.ua/.

Основні характеристики пристрою

Українська компанія «АГРОРЕСУРС» ​​пропонує будь-яким виробникам сільськогосподарської продукції завантажувач моделі ЗС-30М. Це універсальне обладнання, крім насіннєвого матеріалу, він може використовуватися при внесенні добрив, транспортуючи потрібний запас і періодично його підвантажуючи в агрегат, що розкидає.

Напівпортова конструкція дозволяє встановлювати його на кузові будь-якого вантажного автомобіля шляхом нехитрих дій, доступних у будь-якій сільськогосподарській майстерні. У борт кузова машини врізається шиберна заслінка, монтується труба зі шнеком.

Компанія є виробником таких завантажувачів, пропонує пристрої з наступними специфікаціями:

  1. Продуктивність роботи завантажувача становить від 15 до 30 тонн за годину дії.
  2. Висота завантаження складає 5 метрів, дальність подачі 280 см.
  3. Діаметр труби, що подає 180 мм.
  4. Вага обладнання складає 170 кг.

У комплектацію виробу входять: шиберна заслінка для врізання в борт; вивантажувальний шнек, довжиною 450 см і кожух для нього; напрямна гофра; гідроциліндр та гідромотор, який керує підйомом та опусканням шнека; набір штуцерів, шлангів та металовиробів для кріплення.

Є варіанти завантажувачів для універсального використання, та пристрої для встановлення на машини ГАЗ та ЗІЛ.

Переваги

Національний виробник гарантує тривалу, надійну роботу устаткування. Завантажувач повністю відповідає українським нормативам, що висуваються до сільськогосподарської техніки. Доставка ведеться у всі регіони країни за допомогою транспортних компаній.

Система легко та швидко вбудовується у вантажний автомобіль, дозволяючи створити комплекс, який працюватиме у посівну кампанію тривалий час, що дасть можливість уникати простоїв. Вартість відносно невелика, враховуючи якість та продуктивність завантажувача. Витрати на його придбання окупаються прискоренням посівної кампанії та точністю внесення насіння або добрив.

Усі агрегати пройшли перевірку на полях країни, вони витримують найскладніші умови, працюють багато сезонів.